Διδασκαλία

Η Ομάδα Rue Savoir βρίσκεται πάντα δίπλα στον καθηγητή και στο μαθητή προσπαθώντας να διευκολύνει το έργο της μάθησης. Εξάλλου, η διδασκαλία είναι ένα συνεχές παιχνίδι μάθησης όπου οι καθηγητές προσφέρουν τις γνώσεις τους στους μαθητές και το αντίστροφο.

Σε μια προσπάθεια να συνεισφέρουμε στη μάθηση της Γαλλικής Γλώσσας, θα σας παρουσιάζουμε άρθρα τα οποία θα σχετίζονται με τη διδασκαλία διαφορετικών θεματικών ενοτήτων. Δε θα παρουσιάζουμε συνεχώς κανόνες αλλά θα τους συνδυάζουμε με τα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας και με το παιχνίδι. Θεωρούμε ότι η διδασκαλία γίνεται ευχάριστη όταν δεν χρησιμοποούμε πάντα τον ίδιο τρόπο διδασκαλίας αλλά τον αλλάζουμε ανάλογα με το κοινό που έχουμε μπροστά μας. Οι μαθητές μαθαίνουν διαφορετικά ανάλογα με την ηλικία τους και ανάλογα με τον αριθμό τους σε κάθε τάξη. Εμείς, χρειάζεται απλά να προσθέσουμε λίγη φαντασία και να προσφέρουμε τα δικά μας χρώματα όταν μπαίνουμε σε μία τάξη όπουν υπάρχουν τα θρανία, οι καρέκλες και ο πίνακας. Θέλουμε το μάθημά μας να θυμίζει ένα παραμύθι όπου κατά τη διάρκειά της αφήγησής του συμμετέχουν όλοι και δεν ακούν μόνο το καθηγητή.

Επομένως, θα σας παρουσιάζουμε τις θεματικές ενόητες με τον τρόπο που θα θέλαμε να μας τις διδάσκουν αν ήμασταν πάλι παιδιά. Επιπλέον, θα προσφέρονται ασκήσεις τις οποίες κάθε καθηγητής θα μπορεί να κατεβάσει ΔΩΡΕΑΝ για να τις χρησιμοποιήσει στο μάθημά του!

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.