Ενημερωτικά Δελτία 

Ενημερωτικό Δελτίο #31 – Σεπτέμβριος 2019

Κυρίες και κύριοι,

Θα θέλαμε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για την συνεχή εμπιστοσύνη που δείχνετε στο έργο μας και για το ειλικρινές σας ενδιαφέρον!

Είναι αλήθεια ότι ο συγγραφέας που κάνει το τόλμημα να συγγράψει και να εκδώσει ένα βιβλίο μπαίνει ξαφνικά σε ένα διαφορετικό χώρο αποτελούμενο από ανθρώπους που κάθε άλλο ίδιοι δεν είναι! Αν, όμως, είναι απολύτως αφοσιωμένος στο έργο, του τότε ξέρει ότι σημασία δεν έχουν τα λόγια αλλά το αποτέλεσμα! Στη δική μας περίπτωση το αποτέλεσμα είναι ότι ξεκινήσαμε με ένα βιβλίο το 2012 και επτά χρόνια μετά αγγίζουμε τον αριθμό των δώδεκα που έχουν ήδη εκδοθεί και τα οποία μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας!

Δεν θα αναφέρουμε βέβαια αυτά που ακολουθούν…

…αλλά θα αναφέρουμε απλά ότι ακολουθούν!

Και γιατί σας τα λέμε όλα αυτά; Επειδή αυτό το αποτέλεσμα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την υπέροχη υποδοχή που μας κάνατε! Ο υπεύθυνος συγγραφέας και παράλληλα καθηγητής της γαλλικής γλώσσας ξέρει ότι δεν τα ξέρει όλα, ξέρει ότι δίπλα στο αναγνωστικό κοινό θα μάθει περισσότερα, ξέρει ότι η γνώση είναι συνεχής! Βέβαια, υπάρχει και μια άλλη κατηγορία συγγραφέων και καθηγητών που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, που νομίζουν ότι είναι αλάθητοι, που νομίζουν ότι είναι τέλειοι… Ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι σεβαστή, ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει.

Θα θέλαμε στη συνέχεια να σας υπενθυμίσουμε τις δύο σειρές μας με σκοπό να συμβάλλουμε στη διάδοση αυτής της υπέροχης γλώσσας, αυτής της γλώσσας που μελετήσαμε, μελετάμε και διδάσκουμε… της Γαλλικής! Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι το κάθε μας βιβλίο αποτελεί προσωπική ανάπτυξη ιδεών χωρίς να γίνεται αντιγραφή από βιβλία άλλων συγγραφέων ή από πηγές Διαδικτύου. Είναι το αποτέλεσμα της πραγματικής μελέτης και της κριτικής σκέψης! Εξάλλου, σκοπός μας δεν είναι να οδηγήσουμε τους υποψηφίους σε απλή και στείρα απομνημόνευση απαντήσεων για την απόκτηση των γαλλικών διπλωμάτων αλλά στην πραγματική εκμάθηση των γαλλικών! Διδάσκουμε, λοιπόν, στα παιδιά γραμματική, λεξιλόγιο και τα οδηγούμε σε ένα ταξίδι ανεκτίμητης αξίας καθώς μελετούν και αναλύουν γαλλικά λογοτεχνικά κείμενα! Στόχος μας είναι να τα οδηγήσουμε στο σημείο όπου θα μπορούν να διατυπώσουν μόνα τους τις απαντήσεις τους… Εξάλλου, η εκμάθηση της Γαλλικής Γλώσσας είναι ένα ταξίδι με αρχή αλλά χωρίς τέλος!

Οι σειρές μας φέρουν τους τίτλους La route vers Sorbonne και La route vers la langue française. Σας επισυνάπτουμε αρχείο pdf με πληροφορίες για τη κάθε σειρά χωριστά!

Μπορείτε να τα βρείτε σε κάθε βιβλιοπωλείο, σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας!

Μπορείτε, επίσης, να τα βρείτε και στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Πατάκη!

Θα θέλαμε, τέλος, να σας ενημερώσουμε ότι αν προετοιμάζετε κάποια μεταπτυχιακή εργασία ή αν εκπονείτε κάποια διατριβή σε λογοτεχνικά έργα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email στη διεύθυνση info@ruesavoir.com ή evi.markouizou@ruesavoir.com σε περίπτωση που χρειάζεστε επιπλέον βιβλιογραφία. Αν τα έχουμε ήδη μελετήσει ή τη διαθέτουμε, θα χαρούμε να μοιραστούμε το υλικό μας μαζί σας.

Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά!

 

 

Related posts

Leave a Comment

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.